LOCUINŢĂ
Popeşti Leordeni / Ilfov / România

TIP: Comandat
CLIENT: Fam Iolu
SUPRAFAŢA: 396 mp
STARE: Poiect tehnic/ 2011
ECHIPA: Călin Nicolae, Vali Tihan
COLABORATORI: Metropolis Construct, Young Design

SOLUŢIA/ Orientarea spaţiilor spre miazăzi şi deschiderea acestora către o curte generoasă au fost rezolvate prin dezvoltarea volumului construcţiei de-a lungul drumului de servitute, prin dispunerea zonei de noapte, a garajului şi a spaţiilor tehnice către acest drum de acces.
Astfel, camera de zi, împreună cu locul de luat masa şi bucătăria, vor ocupa centrul terenului şi vor fi înconjurate de curte. Terasa, orientată spre răsărit, este acoperită şi închisă pe latura sud-vestică.
Spaţiul de locuit se desfăşoară la nivelul parterului, urmând ca spaţiul locuibil rezultat în mansardă să adăpostească apartamentul copilului.
Dimensionarea zonei de zi a locuinţei şi relaţiile dintre spaţiile ce compun această zonă au fost condiţionate de dorinţa familiei de a aduce în noua locuinţă câteva piese de mobilier de colecţie.

27_p5-copy.jpg
       
27_p7-copy.jpg
       
27_p1-copy.jpg
       
27_p2-copy.jpg
       
27_p8-copy.jpg
       
27_p9-copy.jpg
       
27_p4-copy.jpg
       
27_p6-copy.jpg
       
27_p11-copy.jpg
       
27_13.jpg
       
27_14.jpg